ورزش های جذاب اما ناشناخته ای وجود دارند که در ایران آنقدرها که باید جا نیفتاده اند. اسکی روی چمن یکی از این ورزش هاست. کشور ما که به دلیل شرایط آب و هوایی پیست های متعددی برای اسکی روی برف ندارد، می تواند به اسکی روی چمن بپردازد، که در هر آب و هوایی امکان پذیر است. اولین قدم به سمت این اتفاق این است که با ماجراجویان و دوستداران هیجان این ورزش آشنا شده و آماده برای امتحان کردن کارهای هیجان انگیز جدید باشیم. برای آشنایی بیشتر با اسکی روی چمن در ادامه با قله همراه باشید.

معرفی ورزش اسکی روی چمن

ورزش اسکی روی چمن در سال ۱۹۶۶ در فرانسه به عنوان روشی برای آموزش اسکی آلپاین آغاز شد. این ورزش از نظر ظاهری شبیه اسکی برف است ولی از نظر تکنیکی با آن متفاوت است. چمن مخصوص این اسکی باید عاری از هرگونه سنگ و عوارض باشد تا آسیبی به ورزشکار نرسد.
درحال حاضر دو نوع اسکی روی چمن وجود دارد که یک نوع آن بصورت ریل است و فقط از آن در پیست چمن می توان استفاده کرد (تمامی اسکی های موجود در ایران از این نوع هستند) و نوع دیگر بصورت چرخ های سری است که از آن در بسترهای سنگی هم می شود استفاده کرد.


در این ورزش احتیاجی به لباس های سنگین نیست و لباس سبکی استفاده می شود. البته برای کاهش شدت زمین خوردن باید ورزشکار زانوبند و ساعدبند نیز استفاده کند.
اسکی در چمن از سال ۱۳۷۰ در ایران آغاز شده است. و اولین پیست آن، در منطقه اسکی دیزین ساخته شده است.  پیست اسکی جنگل فندقلوی اردبیل و پیست خوشاکو در ارومیه نیز برای این ورزش بسیار فوق العاده هستند.
پيست اسكى روى چمن ديزين، تهران :


طول اين پيست ۶۵۰ متر است و داراى امکانات آموزشى و دفتر اجارهٔ لوازم اسکى براى اسکى‌بازان است. زمان مناسب براى استفاده از پيست، از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهريور است ، و اگر برف نبارد تا مهر هم میتواند مورداستفاده قرار بگیرد. از اين پيست در روزهاى پنج‌شنبه و جمعه استفاده مى‌شود.
آسیب های اسکی روی چمن


در کنار جذابیت های این ورزش، آسیب های این ورزش بسیار جدی می باشد در اسکی برف زمین خوردن دردناک می باشد ولی چون شخص بر روی زمین لیز می خورد از آسیب آن کاسته می شود و همچنین از لباس های حجیم استفاده می شود از شدت ضربه مقدار ی کاسته می شود ولی در اسکی چمن چون زمین خوردن اکثراً با لیز خوردن همراه نیست شدت ضربه بیشتر شده و چون از لباس های سبک استفاده می شود درصد آسیب به پوست افزایش پیدا می کند. به همین دلیل در اسکی چمن علاوه بر کلاه ایمنی از ساعد بند و زانو بند نیز استفاده می کنند. .از عمده مزایای استفاده از اسکی روی چمن، آماده سازی بدن برای فصل جدید اسکی برف می باشد همانطور که می دانید در هر ورزشی عضلات خاصی درگیر می باشند که بدن سازی آن ورزش باید مناسب آن فعالیت در نظر رفته شود و به دلیل اینکه ورزش اسکی فقط در فصول سرما انجام می شود و در فصل گرما بدن ورزشکار به دلیل انجام ندادن این ورزش افت می کند ولی با پرداختن به اسکی چمن دوباره عضلات درگیر شده و از آمادگی آنها کاسته نمی شود .
منبع :
http://gerdali.com
بدنسازی و عضله‌سازی از جمله فعالیت‌هایی است که بسیاری از ما به دنبال آن هستیم؛ اما آیا همیشه بهترین روش‌ها را برای دست‌یافتن به اهدافمان استفاده می‌کنیم؟ این روزها، روش‌های ساخت عضلات سریع و موثری وجود دارد که با نام‌هایی چون سارم شناخته می‌شوند. اما آیا این روش‌ها همواره بدون خطر هستند؟ در این مقاله از قله به بررسی خطرات پنهانی که ممکن است در پشت سرمایه‌گذاری‌های سریع برای ساخ...
پل خواجو یکی از بزرگترین و شناخته‌شده‌ترین پل‌های تاریخی در ایران است. این پل در استان اصفهان قرار دارد و جزو نمادهای اصفهان به شمار می‌رود. پل خواجو در دوره صفویه ساخته شده و از دوران حکومت شاه عباس اول صفوی (حکومت: ۱۵۹۸–۱۶۲۹ میلادی) به سرپرستی اصفهان تا امروز باقی مانده است.این پل بر روی رودخانه زاینده‌رود ساخته شده و ارتفاع آن از سطح آب رودخانه برابر با ۲۳ متر است و طول آن ح...
ضرب المثل "هیچ گرانی بی حکمت نیست، هیچ ارزانی بی علت نیست" به طور کامل ترجمه می‌شود به این معنا که همیشه یک دلیل یا علتی وجود دارد که یک چیز گران قیمت باشد یا ارزان. این ضرب المثل به معنایی عمیق و کلی برای ارتباطات اجتماعی، تجاری و فرهنگی بسیار کاربرد دارد. هر چیزی که ارزش یا قیمتی دارد، اغلب به دلیلی مشخص است که ممکن است شامل عواملی مانند کیفیت، کارایی، دشواری در تولید یا حتی ...
کلیه حقوق سایت متعلق به قله می باشد
2019-2024